Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας για την επιτυχία της Λευκής Νύχτας 2018

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας
για την επιτυχία της Λευκής Νύχτας 2018

Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 22/9/2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η «4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ». Οι καταναλωτές πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης και τα καταστήματα μας .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Δελφών για την αμέριστη βοήθειά του που συνετέλεσε στην επιτυχή έκβασή της, αλλά και το Επιμελητήριο Φωκίδας που από την πρώτη διοργάνωση βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συλλόγους που πήραν μέρος στην «4η Λευκή Νύχτα»:

1) Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
2) Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
3) Ένωση Σκακιστών Άμφισσας
4) Ποδηλατικός Σύλλογος «Ζευς»
5) Αθλητικός Σύλλογος «Δωρίδα»
6) Σύλλογος Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Φωκίδας «Κρισσαίος»
7) Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας

Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας που με τις μελωδίες τους έκαναν την βραδιά μας πιο κεφάτη, καθώς και στην Εταιρεία «Κτελ Ν. Φωκίδας Α.Ε.» και στο Τουριστικό Γραφείο του κου Ευθ. Καλπούζου.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τους επαγγελματίες συναδέλφους μας για τη διοργάνωση συναυλιών και χάπενινγκ που εμπλούτισαν μουσικά τη βραδιά.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και την απεριόριστη εκτίμησή μας στον κ. Πάνο Μπαλτά για την πολύτιμη προσφορά του σε όλη τη διαφημιστική προβολή της βραδιάς.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές που στήριξαν την όλη προσπάθειά μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους στην μοναδική και κεφάτη βραδιά.

Με σεβασμό στον επισκέπτη και καταναλωτή, ο Σύλλογος Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) θα συνεχίσει με ανάλογες δράσεις να στηρίζει την τοπική αγορά και την πόλη μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας