Ευχαριστήριο του Δήμου Δελφών και του Επιμελητηρίου Φωκίδας για τη Λευκή Νύχτα 2018

Ευχαριστήριο του Δήμου Δελφών και του Επιμελητηρίου Φωκίδας
για τη Λευκή Νύχτα 2018

Δελτίο Τύπου

Ένα τεράστιο «Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω» για τη μοναδική, μαγική και κεφάτη «4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ»!!!

Ο Δήμος Δελφών και το Επιμελητήριο Φωκίδας μετά την μεγάλη επιτυχία της «4ης Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Άμφισσας, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους όσοι στήριξαν για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση.

Καταρχάς, να ευχαριστήσουμε τον συνδιοργανωτή της βραδιάς, τον Σύλλογο Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) που συνέβαλε τα μέγιστα στη διοργάνωση της πιο επιτυχημένης «Λευκής Νύχτας» μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καταστηματάρχες της πόλης μας, που συμμετείχαν στη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» για μια ακόμα χρονιά, με τις πρωτοβουλίες δράσεων που ανέλαβαν (μουσικά χάπενινγ, δρώμενα, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους αναφορικά με την τήρηση του ωραρίου, καθώς και την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Επίσης, ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και ειδικά το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και την Εταιρεία «ΚΤΕΛ «Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ Α.Ε.» και το Τουριστικό Γραφείο του κ. Ευθ. Καλπούζου, που διευκόλυναν τη μετάβαση του επιβατικού κοινού στον Δήμο μας.

Το εγχείρημά μας δεν θα μπορούσε να έχει αυτή την τεράστια επιτυχία, εάν δε συμμετείχαν σ’ αυτό και οι: Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Άμφισσας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – 1ο και 2ο Σύστημα Άμφισσας, Ένωση Σκακιστών Άμφισσας, Ποδηλατικός Σύλλογος «Ζευς», Α.Σ. Δωρίδας, Σύλλογος Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Ν. Φωκίδας «Κρισσαίος», Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας και το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας για τις υπέροχες μουσικές που πλημμύρισαν τον πεζόδρομο της οδού Γιαγτζή.

Κλείνοντας, νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους κατοίκους και τους επισκέπτες που κατέκλυσαν την αγορά της πόλης μας, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά. Η μεγάλη επιτυχία της βραδιάς και η ευχαρίστηση του κόσμου, μας ωθεί να θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με στόχο πάντα το καλύτερο για την πόλη μας.

Για την Δ.Ε. Άμφισσας 
Ο Αντιδήμαρχος 
Αριστείδης Αγγελόπουλος 

Για το Επιμελητήριο Φωκίδας
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Αυγερινός